Idag hände något som inte får hända!
Jag grät och när jag äntligen fick träffa min son så grät vi båda två och skakade!! Han hade varit rädd och berättade hur allt hade gått till medan vi fick in till mormor.
Mitt älskade barn!

Det är tur att han vet att JAG aldrig skulle göra en sån grej, aldrig någonsin..! Vi har pussats å kramats hela kvällen och pratat, tur att lillkillen är tuff. Jag hoppas att han kan förlåta den som gjorde sådär, på riktigt.. Jag har aldrig sett mitt barn så rädd någonsin och han har nog aldrig sett sin mor gråta såhär heller. Att jag inte kan hålla tillbaka mina tårar av rädsla är inte konstigt!

Alla kan göra misstag, men fan inte två gånger direkt efter varandra!

Det här inlägget avslöjar inte mycket för jag anser att bara de närmaste ska veta något nu.. Men ja kan lova att jag kommer aldrig att glömma de här!

Nu vill jag ha hem min Samuel så att jag får prata av mig! Kan även säga att liten får sova i min säng hela natten!!