Har haft en mysdag men min lilla prins efter att Samuel och Verner åkte idag.
Jag och lilla prinsen har pussats och kramats mer än någonsin, många tårar har jag fällt..
Men vi har även lekt å varit ute å kört bil. Hämtat ut pengar, träffat hans morfar på busstationen och där förlorade jag honom. När jag kom ut så jag hans lilla huvud i utkörningsbussen! Jaha, där for far med morfar och körde ut bröd. Efter de ha va handlat, lämnat pengar och hälsat på hos Ninni :)
Där fick vi middag också, det kallar jag lyx! Det har varit en fantastisk dag med liten, jag har njutit varje sekund av hans sällskap och vi har verkligen skrattat och haft de underbart!
Stefan hämtade liten hos Ninni och när de hade åkt stannade jag en stund innan jag åkte hem. Jag skulle packa Kaspers grejer när jag kom hem, inser bara att han har lagt bort massa grejer. Jag ringde och frågade vars han lagt grejerna varpå sötnosen svarar: -Mamma, du måste plocka undan alla mina leksaker och kolla alla lådor.
Som tur var hittade jag dem rätt fort och rätt som det var slet liten upp dörren här hemma och stormade in å fråga om ja hade hittat skoterglasögonen ;)
Jag hjälpte honom ut med grejerna till bilen och pratade lite med Stefan innan dem åkte iväg och jag fick höra våran Jagälskardig-ramsa :)

Nu sitter jag och väntar på att Samuel ska komma hem, sen blir det att sova för att i morgon åka till Lycksele och “flytta in” på bb.

20130415-212440.jpg

20130415-212450.jpg

20130415-212509.jpg

20130415-212530.jpg