Ja, idag har jag varit snäll och kört Stefans bil till Lycksele. Innan jag lämnade Sorsele packade jag bilen full me grejer för Liam och till lillebror. Blommor, lampor osv.
Eftersom att min vän E valt att bryta förlovningen men min lillebror så självklart ställer jag upp med grejer som jag kan avvara. I en familj kan man ställa upp på olika sätt vilket vi verkar göra :) Min älskade Samuel hoppade in i bilen, kopplade släpet och körde till Lycksele med en soffa. Sedan hjälptes vi åt att tömma ett förråd och åkte sedan med de till brorsans lägenhet. Vad skulle jag göra utan min underbara Samuel?!
Efter att allt var gjort åkte vi till Hedlunda med resterande grejer och där blev vi kvar ett bra tag innan vi åkte till stan igen. Där bytte vi släp och sedan bar de av till Mats där vi skulle ta en rök och jag skulle lämna nyckeln till Stegan och pussa på min älskade Kasper!
Stannade en liten stund och surrade innan vi drog förbi Frasses och köpte käk.
Nu är vi äntligen hemma och jag är otroligt glad och lycklig att jag har Samuel i mitt liv som ställer upp på mig och mina nära, älskar dig så mycket!

Puss å hej, hoppas att du snart repar dig <3