Midsommar blev en succé!
Planen vi hade var att vi skulle ätaa grillat och en flarntårta. Vi fixade käk till kottarna och sedan fick Liam välling i sängen och Kasper valde att se film medan vi vuxna åt. Vi bjöd nämligen in våran goda vän Gusse på middag. Supertrevlig kväll med matkoma och grabbarna tog en öl. Fick ett snabbt besök av Jimmy, Elin och Victoria innan de åkte vidare. Timmarna gick och klockan rusade iväg, jag skjutsade hem Gusse och återvände hem igen. Barnen sov sött och lät oss ha sovmorgon, fantastiska ungar :)
Midsommardagen så åkte våran familj, Gusse och Anderas upp till Borgjaure på kvällen och grillade korv och surrade. Liam däckade tidigt medan Kasper utforskade och lekte. Det blev rätt sent innan vi var hemma och det märktes dagen efter, kottarna sov nämligen till kvart över tio, de ni!
Vi fixade fika och packade med maten som vi skulle ha med oss till Borgjaure, vi hade ju lovat Kasper att åka dit upp igen. Sagt och gjort så åkte vi i väg och fick sällskap av min goda vän Hanna och även Andreas. Vi tog oss en liten promenad till bastun som Kasper hemskt gärna ville se. Tillslut var klockan mycket igen och vi åkte hem för att duscha innan middagen skulle serveras i Stensund. FANTASTISKT god mat bjöd de på och vi blev kallad “Familjen Gluffs Gluffs” haha!! När vi kom hem så la jag mig med kidsen i sängen och de somnade på varsin arm, gissa om de va mysigt! I morse så skötte de sig utmärkt och jag lämnade dem på dagis utan bråk och grin.

Idag så hade jag haft en rätt lugn dag på jobbet och när klockan slog 15 så åkte jag iväg till Sofie för en efterlängtad mörbultning :p Den här gången var nog den bästa gången någonsin och det kändes väldigt bra. Efter de så åkte jag och hämtade kidsen på dagis och sedan kom Stefan och hämtade Kasper hemma hos oss, hjärtat sprack. Blääää så jobbigt det är när han åker, inte blir det lättare heller.
Nu sitter jag på jobbet och längtar efter mina andra medlemmar i familjen. Klockan går LÅNGSAMT just nu…. :(

borgjaure

 

 

 

 

 

/t0kliten