I flera veckor har jag och Samuel försökt hitta en helg då vi skulle kunna åka iväg, bara vi två, utan barn. Det är väldigt viktigt att få pausa från familjelivet och bara fokusera på varandra, det är iaf väldigt viktigt för mig, livsviktigt på riktigt!
Vi hittade 1 helg innan jul, en enda helg men varför skulle vi kunna komma iväg?
Vi hittar ingen barnvakt till Liam och kan därför inte åka iväg.
Jag behövde verkligen den helgen, på riktigt! Det har varit ljuset i mitt mörker, att få komma bort med bara Samuel och slippa all stress runt barnen och jobbet. Att slippa tänka på frukost, dammsugning, dammtorkning, tvättning, lunch, middag och allt annat som i vanliga fall görs.
Det får helt enkelt bli så att Samuel får åka iväg själv och beställa köket, köpa julklappar och bara få vara, ha en egen vuxenhelg utan mig. Någon måste ju stanna hemma med barnen och det tar jag på mig, helt och hållet..

Det är just jävliga typiskt att det inte finns 1 av 12 stycken som kunde ha Liam den helgen. Vad är oddsen på de?
Just nu känns livet så jävla mycket på botten så ni fattar inte. Skillnad är det stora ordet..
Detta var som att släcka solen för mig, bläh, skjut mig!

Ge mig inget idiotiskt tips att ta med barnen för då är det absolut ingen helg då jag får vila upp mig, då är det bättre att jag är HEMMA med barnen.

seriously

 

Tack och adjö!