Vilken fantastisk helg detta har varit! I fredags kom jag hem från jobbet och middagen stod klar i våran crock pot. Det var bara för oss att sätta oss vid bordet och äta. Jag hade kasta ner kotletter, vitlök, gullök och rödlök i grytan. Jag hade också rört ihop tomatpure, vatten, kryddor och lite sambal som kotletterna fick puttra i hela dagen. Det här med att ha en crock pot är så otroligt bra. Vissa dagar när man känner att man kanske inte orkar komma hem från jobbet och laga mat är den otroligt bra. Köttet blir så mört och det nästan faller isär! Man kan i stort sett lägga dit var som helst och det blir bra. Efter vi hade ätit och haft besök så var det myskväll som gällde för mig och Samuel. Vi gjorde en liten uträkning av våra utgifter och sedan la oss rätt tidigt med tanke på att han skulle på jobbet kring 4 på lördagmorgon.

Lördagmorgon blev en lycklig mysmorgon för mig och Liam. Till att börja med ställde jag mig på vågen och den visade 77 kilo. JAG?! Lyckan spred sig i kroppen, såhär lite har jag aldrig vägt. Vi gjorde i ordning fika, såg lite tv och busade innan vi åkte iväg och köpte lussebullar. Vi åkte hem till Kasper och hans pappa och bjöd dem på fika och massa lek. Sedan var det dags för Liam att äta lunch och sova så vi åkte hem. Medan Liam sov passade jag på att ren bädda sängen, grunda sminket och försökte välja kläder. Anderas kom förbi och surrade en stund och helt plötsligt var klockan 15 och Liam vaknade. Då blev det bråttom med att fixa resten av ansiktet medan Liam lekte.
Min mormor och morfar skulle vara barnvakt till Liam eftersom att vi skulle på julbord med jobbet. Jag hann färdigt innan klockan var 16 och fick skjuts till J av Andreas. Vi hade väldigt trevligt på förfesten hos J och sedan vandrade vi till hotellet för mat.

IMG_7806.JPG IMG_7809.JPGJulbordet var som vanligt helt fantastiskt och jag kände mig jätteduktig som inte åt de jag inte borde trots att jag ville. Eftersom att jag redan hade druckit alkohol tyckte jag att det fick bli mitt största snedsteg. Jag tog faktiskt en tesked gladd och 3 bitar banan till efterrätt då de inte kunde servera lite grädde. Jag är stolt att det inte blev mer efterrätt än så för det är den största fällan för mig. Samuel åkte hem tidigt för att han skulle upp och jobba på söndag så det blev ett snabbt hejdå för att annars hade jag gått hem med honom. Det var nära flera ggr att jag hade tänkt gå hem till honom men jag stoppade mig själv och tänkte att JAG kan vara kvar och ha roligt istället för att gå hem och störa honom. Jag hade SKITROLIGT men som vanligt när jag dricker så blir jag lite busig och även denna gång. De som känner mig väl vet hur jag fungerar och det är väl tur att man omger sig av såna människor. Vi hade så roligt på dansgolvet och efter att det hade stängt stod jag i baren och hinkade i mig vatten medan jag väntade på skjutsen hem.
Jag har ALLTID varit noga med att dricka vatten i slutet av kvällen, det är så mycket bättre när man vakna dagen efter då. Även då jag kom hem drack jag upp ½ liter vatten innan jag la mig.

Jag vill tacka er alla för en jätterolig kväll och ni som skjutsade hem mig också för att ni är så fina människor. Tack för att ni finns allihopa! <3

IMG_7813.JPGIgår var det tredje advent, jag vaknade ensam hemma och lilleskutt kom inte hem förrän på eftermiddagen så jag var ensam nästan hela dagen. Jag passade på att bara vara. Jag smög omkring i huset och bestämde mig för att INTE städa bara för att jag var ensam. Någon gång vill jag också bara kunna vara och vet ni, jag lyckades. Jag brottades med sockermonstret hela dagen och hela kvällen. Fyfehunn så jobbigt det är! Nästa gång jag går ut ska jag INTE drick cider eller likör. Då blir det vin, enbart vin för det triggar inte mitt sockersug. Det blir en läxa till mig själv!

IMG_7818.JPG

Nu är det måndag igen och jag har faktiskt saknat jobbet och när jag kom hit i morse var det precis lagom med gods att sortera. Jag hann innan klockan var 7 och då hade jag ändå hunnit skotta av bryggan. Ibland är man snabb som rackarn. Samuel åkte i väg och lämnade Liam på dagis och sedan åker han på utbildning. Det ska bli roligt att höra vad han säger när han kommer hem. Eftersom att jag själv har gått utbildningen så vet jag hur roligt och lärorikt jag tyckte att det var, hoppas att han tycker att det är lika roligt.