Igår lyxade jag till det och åt lunch på hotellet. Där serverades viltfärsbiffar och svampsås som smakade gudomligt! Vi har ett fantastiskt hotell med otroligt god mat, jag har nog aldrig varit missnöjd när jag har ätit där!
Efter att ha käkat lunch hämtade jag bilen som stod på garaget på upptining och sedan återvände jag till jobbet. När jag hade kommit tillbaka ringde en god vän och undrade om det fanns några skoterskor att låna och det har vi absolut. Jag bad Samuel komma med skorna ner på jobbet. P, det är en av mina bästa vänner någonsin. Trots att vi inte hörs eller ses så ofta så har han och hans flickvän en väldigt stor plats i mitt hjärta. Allt känns så naturligt och man kan vara sig själv med dem. Samuel och P pratade skotrar och annat när Malin kom förbi och vi gick in och drack lite kaffe. Men som vanligt när jag får besök så kommer ALLA kunder, bussar, telefonen ringer och jag hinner knappt säga hej till dem som är här. Ingen av dem tar illa upp då de vet att jag är på jobbet och att det oftast är såhär. När alla hade åkt så var det lugnt igen, trist!

När jag kom hem från jobbet igår så fick jag massa kramar av mina barn och jag bytte om medan Samuel fixade maten. Jag fick inte ens vara i köket medan han gjorde maten ;) Jag och barnen la oss i sängen och pratade om hur dagen hade varit och vad de hade gjort. Liam sa mest “Nä” men det är ändå viktigt att prata med de små liven.
Samuel ropade att maten var klar så vi fick sätta oss vid bordet och vänta på våra tallrikar som han ville servera. Han hade stekt älgkött och gjort blomkålsmos till mig, vilken klippa han är! Maten smakade fantastiskt och vi åt alla mer än vi borde ha gjort. Jag blev proppmätt och ångrade det bittert efteråt.
Bara för att maten är god behöver man inte trycka i sig allt, knepet är att sluta när man inte känner hungern, då kan man äta samma goda mat igen. Jag kan många knep för att gå ner i vikt, men ibland är det som att jag glömmer bort dem. Det är viktigt att påminna sig själv om vilka knep som verkligen fungerar för en själv.
Therese kom och drack kaffe och surrade med oss ett tag efter att vi hade ätit.

Barnen var helt slut så vi myste ner oss i soffan och såg julkalendern innan det var dags att fika och gå i säng. Jag passade på att rensa ur skåpen i köket litegrann nu såhär innan jul. Jag måste packa upp porslin som är packat i kartonger eftersom att vi hade tänkt flytta tidigare. Vilket dubbelgöra! Eftersom att jag har rätt ont i ryggen så orkar jag inte så mycket på kvällarna och jag är glad att Samuel är hemma ett par dagar till för annars skulle jag inte hinna.
Samuel är verkligen bäst, det bara är så. Det går liksom inte att beskriva hur lycklig jag är som har honom.