Jag ska vara helt ärlig och säga att JAG är sjukligt besviken på mig själv och min kropp. Efter att jag hade gjort min bröstoperation så gick jag upp i vikt, helt normalt men verkligen inte önskat. Att dessa kilon kunde knäcka mitt självförtroende är ju otroligt skrattretande! Jag är vansinnigt less och i morgon åker jag till Umeå på återbesök på Polarkliniken för att höra hur allt ser ut.
Jag har under dessa veckor som jag varit hemma, ätit massa skit som jag i vanliga fall bara skulle ha ätit om det varit helg. Ordet unna är inget ord jag gillar att använda när det gäller mat. Hur många gånger har man inte “unnat” sig godis, chips å annat skit förr? Varför stod vågen på 124 kilo en dag? För att jag hade unnat mig givetvis, jävla skitord!

Visst kan min viktuppgång ha med stress att göra också. Att vara sjukskriven är ett stressmoment i sig. Nä, fyfehunn så less jag är på allt som stör mitt tankesätt. Snart äg det dags för nya tag och jag läääängtar verkligen!

(null)