Igår så satte jag mig ner i soffan med posten. Jag tog upp telefonen och skulle skriva ett kärleksfullt inlägg med rubriken: Kärleksförklaringar.
Det blev inget inlägg då jag såg två kuvert från Telenor i högen. Det visade sig att någon eller några har tecknat 8, just precis, ÅTTA mobilabonnemang med telefoner i Samuels namn. Medan jag talade med killen på Telenor så spärrade han alla nummer och jag fick lite information av honom och sedan fick jag ringa polisen och anmäla hela grejen. Polisanmälan gjordes och jag fick två ärendenummer som jag antecknade. Jag skrev upp allt jag hade fått veta från Telenor och polisen och stoppade sedan ihop alla papper som rör ärendet och la det i en mapp som Samuel får ta med sig på polisstationen idag. Tur i oturen så har polisstationen öppet idag, vad är oddsen på de liksom?

När jag hade öppnat breven så ringde jag till Samuel och hörde om han tecknat några abonnemang men det hade han inte. För övrigt så fungerar inte Telenor här där vi bor heller. Det var efter samtalen med Samuel som jag drog igång karusellen. Samuel kunde nämligen inget göra där han satt nere i gruvan. Jag kände att ju fortare vi tar tag i detta desto bättre!

Det känns ju väldigt obehagligt att någon använt sig av min Samuels namn och personnummer och inte bara en gång heller utan vid två tillfällen! När jag liks pratade med Telenor så kollade vi upp mitt personnummer också men där var det inget och det kändes ju bra. Det är än så länge bara en av oss som är utsatt.

När Samuel kom hem i natt så la han sig i sängen hos mig och steg upp direkt. Jag vaknade till men låg fortfarande och blundade. Samuel kom tillbaka med febertermomentern och kollade tempen på mig för han tyckte att jag kändes så varm. Hur omtänksam är inte han då?! Min älskade Samuel, världens snällaste människa och jag kan inte beskriva min kärlek till honom!

/-t0kliten