Jag lär mig varje dag och det är helt fantastisk underbart!
Jag börjar min morgon med att tänka mig en fantastisk dag, inga tankar är negativa. Jag tänker inte ens på sånt som jag INTE vill ha. Jag tänker bara på det jag VILL ha i mitt liv och på så sätt blir allt positivt. Varför ska vi inrikta oss på problemen och det vi inte vill ha?
Bortse från allt negativt och det du inte vill ha, tänk istället på allt positivt och det du vill ha i ditt liv istället, du kommer att se en omedelbar skillnad det lovar jag.

Jag har fått lära mig att vi tänker ca 60 000 tankar per dag och det är ju rätt mycket att hålla reda på, vi tänker liksom hela tiden. När du känner med dig att du tänker negativt, slå bort tanken och tänk på något positivt som får dig glad.

Du och jag vet att när vi är tex nykär så är alltid i vårat liv fantastiskt, varför? Jo, för att våra tankar är det. Vi tänker inte på sådant vi inte vill ha, vi är tacksam för de vi har, vi tänker på vad vi vill ha och vi tar emot de vi vill ha, vi lever lite som ett barn eller som vi brukar säga, på rosa moln eller i en bubbla av lycka.
Det är dit jag är på väg, in i bubblan som är fylld av lycka och tacksamhet. Vi har så otroligt mycket att vara tacksam över, tänk på de nästa gång du får upp en negativ tanke. Du drar till dig negativitet av att tänka negativt.

Jag är fullt frisk och lite extra tacksam <3

Varje Ny

/Fru Pallin Sjöberg