Just när jag gick på lunch idag fick jag ett sms om att jag hade paket att hämta på Ica. Jag gick in och hämtade ett paket från uppercut, spännande! När jag kom hem slet jag upp paketet och där låg den, MIN bh som dessutom passade klockrent! Sedan jag gjorde operationen har jag inte hittat någon vanlig bh som passar utan jag har fått springs runt i sportisar hela tiden. Men NU, nu har jag en supersnygg och superskön bh. Jag vill tacka Cicci som tipsat mig om den, tack tack och åter tack C! 

  
I eftermiddag har vi haft fullt upp. Efter förskolan åkte vi hem och stekte plättar á la Madde och sedan ringde vi Kasper. Eftersom att Gerhard fyller år idag så skulle jag och minikotten dit och gratta honom och jag tänkte att Kasper också skulle vilja följa med. Självklar ville han haka på så jag och mini stökande bort middagen och åkte iväg och hämtade upp Kasper, sedan åkte vi och grattade Gerhard!

 
Sedan vi kom hem från kalaset har jag flyttat om i Kaspers rum för i morgon kommer barnens nya sängar!! Wooohooo, helgen är räddad!

  

/Fru Pallin Sjöberg