Sitter här på jobbet och längtar tills klockan blir 16:30 för då är det HELG! Då blir det att stänga ner här på jobbet och skynda sig hem! Samuel ska sälja fyrhjulingen idag så jag och Liam kanske tar en cykeltur medan de lastar fyrhjulingen. Det känns faktiskt bra att sälja den men jag förstår Samuel på ett sätt. NU börjar ju säsongen för hans användning egentligen men men, life goes on! När vi flyttar utanför samhället ska vi ha en fyrhjuling, det är vi alla överens om.
Just nu jagar vi en bil till mig och det är inte vilken bil som helst. Jag tänker inte stressa och köpa något som inte är “rätt”. Samuel vill behålla bmwn som pendlarbil och jag har sagt att den dagen MIN nya bil står på gården så överlåter jag bmwn till honom.

chevrolet-suburban-white-12

Det är många som ifrågasätter VARFÖR jag ska ha en sån bil och att den drar mycket bränsle, att den kostar mycket att äga, att den BLA BLA BLA BLA… Just precis, bla bla bla är det enda jag hör. Allt handlar om avundsjuka! Om jag vill ha en sån bil och anser att jag har råd med det låt mig då köpa en sån. Det finns INGEN bil som du tjänar på att äga, köra och serva, that´s it!
Det är min drömbil, MIN, kom ihåg det.. Min dröm är min och låt mig ha min dröm ifred så ska jag  fortsätta låta dig ha din dröm ifred.

Solen lyser och livet är på topp! Jag ser fram emot en helg med sol och värme. Jag och minikotten har inga planer än så länge. Ibland är det faktiskt rätt skönt att inte planera så mycket utan bara ta dagarna som de kommer.

sol/Fru Pallin Sjöberg