Alltså när min mamma startade en klädaffär för några år sedan hittade jag ett intresse, nämligen kläder. Jag var då ganska stor och drog storlek 50 efter att ha fått Kasper samma år. Jag plöjde genom stora storlekar och kände mig snygg i de jag tog på mig! Den fanns till och med byxor som var ställbar i midjan vilket var toppen under min viktnedgång. Hela affären var toppen för min viktnedgång för varje gång de kom något som jag tyvärr inte kunde ha så bestämde jag mig att köpa den ändå, jag skulle i den. Så höll det på tills min mamma la ner Pias. Jag hade då gått ner från strl 50-42 och de ska ni veta, det har jag kläderna och min mamma att tacka. Utan denna magiska affär med dessa fantastiska kläder skapade ett intresse hos mig som drev mig mot mitt mål. Jag har 10-15 kilo till mitt mål idag. Äntligen har jag börjat tycka att kläder är kul igen, dock inte som förr men nu kan jag gå in i en affär och faktiskt hitta något utan att bara vara bitter.

 

/Fru Pallin Sjöberg