Jag har nu sett på Malou två dagar i rad och känner mig väldigt irriterad. Igår var det Katrin Zytomierska som vräkte ur sig korkade kommentarer i stort sett hela tiden. Hon bevisade hur sjukt obildad hon är och bara tanken på henne gör mig förbannad. Nästa människa som inte riktigt känns så bildad är då Natashja, Lady Dahmer. Hon är lika obildad som Katrin enligt mig, dessa två kvinnor borde läsa på litegrann.

Jag anser att båda två är helg ute och cyklar. Jag anser att ett finns överviktiga människor som är lyckliga på både insida och utsida. När jag var som störst hade jag toppenbra värden i jämförelse med idag då de är mycket sämre. Jag känner många som är “normalviktig” som mår väldigt dåligt både på in- och utsida och de handlar faktiskt inte om VIKTEN.

JAG förstår inte varför jag ska acceptera mig och min kropp som den är och fortsätta vara tjock. Jag vill inte vara det, jag trivs inte med att fettet och skinnet är ömtåligt, gör ont och hoppar omkring. Ingen av dessa kvinnor ser friska ut, de låter inte friska heller. Jag tycker att hälsa är väldigt viktigt, det finns en balans och den vill jag uppnå. MIN optimala balans, vi har alla olika balans.

Vill du vara “överviktig” eller “normalviktig” så varsågod, jag dömmer sällan folk. Däremot tucker jag att vi allihop ska se till vår hälsa och agera utifrån den !

 
Nu ska jag läsa lite medan Liam ligger bredvid mig och myser i soffan. Jag önskar att lillgrabben tillfrisknar snart! Hostan är inte rolig och feber går upp och ner.
/Fru Pallin Sjöberg