I morse fikade vi i lugn och ro, barnen såg sedan på lite tv medan jag och Samuel gjorde oss i ordning. Vi packade väskan med blöjor och extrakläder till Liam. Samuel gick ut och dammsög bilen och jag klädde barnen och packade det sista. Vi åkte på macken och tankade, fixade igång Dvdn och bestämde en destination. Eftersom att jag och Liam legat hemma en hel vecka vägrade jag att vara i huset idag. Vi styrde bmwn mot Skellefteå och när vi kom fram blev det lunch på Korvgubben, helt otippat! Vi har varit lite wild and crazy idag ;) Maten var fantastiskt god och portionerna var verkligen generösa. Vi åkte vidare mot Solbacken och shoppade loss. Vi hann även ha ett familjegräl som höll på att sluta i en hemresa. Vi gjorde även stan innan vi slutligen styrde mot Leos. Där fick kottarna och vi vuxna leka av oss, fika, leka, äta och leka innan vi åkte vidare till Willys för att handla med oss mat hem. Det blev inga bilder idag eftersom att vi lämnade våra telefoner i bilen och umgicks med barnen hela dagen idag. Det har varit helt fantastiskt och jag är övertygad om att även barnen uppskattade det.

Jomen förresten det blev två bilder idag, en på vägen till Skellefteå och en bild hemma. Båda på min man som jag älskar så otroligt mycket. 

 

Alltså han är ju vansinnigt snygg
  
Han fick sin gitarr tillslut

Alla har fått varsin grej idag. Samuel fick sig en gitarr, jag fick ett halsband, Kasper fick ett brädspel och Liam fick ett par hörlurar. Jag är verkligen sååååå nöjd med dagen och jag önskar att vi kunde få fler sådana dagar. 

I morgon är det kalas och sedan ska vi tillbaka till vardagen med uppstigning 05:30 och hämtning från dagis 17:00. Jag längtar faktiskt, trots att vi inte får så mycket tid med varandra så försöker jag ta vara på varje minut med kottarna. Till veckan ska de få bestämma och hjälpa till med middagarna. Det kommer att bli en intressant vecka! 

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen med min man, om han nu släpper gitarren?!  

Bjussar på en bild på Liams hörlurar

/Fru Pallin Sjöberg