Det här med huvudvärk är det enda som händer i mitt liv. Jag är less och jag vet inte hur jag ska stå ut längre. Min man är otrolig, han har sett till att jag inte har gjort något idag. Han har till och med bakat fröknäcke åt familjen, städat ur frysen, lagat alla måltider, lämnat och hämtar barn, ja ALLT har han gjort. Jag är bara så bitter där jag ligger och är helt maktlös.

När Kasper kom hem tittade han på mig och ställde frågan “Har du haft onepiece HELA dagen mamma?!” Ja, för att jag har det och jag har mest legat i soffan och legat. Jag försöker tänka positivt, att detta är över och att jag är frisk, möjligt att jag inte tror på mig själv nog mycket men jag försöker. Jag vill bli frisk, slippa detta och kunna leva med min familj till 100%, inte bara 50%.

 

Lila sken
  
Rosa sken
  
Taket
  
Min klädsel

Det här var min dag, hur såg din fantastiska dag ut? 

/Fru Pallin Sjöberg