Fast vadå äntligen? Jag har liksom ingen aning om vad det är för dag egentligen. Så hur gick natten? Jodå, den gick rätt bra. I morse så jag vaknade så kände jag mig lite öm i nacken, men absolut inte ont där. Jag känner mig mycket mjukare och mer rörlig. Huvudvärken då? Jo, den finns men bara i övre delen av huvud och den är kontrollerbar!! Det är en bättre dag idag men långt ifrån bra. Jag har återfått hoppet och jag ska prova att gå ut och äta lunch idag med min goda vän Malin och sedan ska jag hem och vila tills barnen kommer hem.


Min man har lovat mig en tempurkudde så vi beställde en nu på morgonen och jag längtar OTROLIGT mycket efter en egen. Min mamma ska inte behöva vara utan kudde så nu sitter jag och hoppas att de ringer från sjukan och säger att det finns en kudde att låna där. En sak har jag lärt mig av att ligga hemma en vecka. Jag ska verkligen lyssna på kroppen innan det är försent nästa gång.

Nä, nu ska jag nog fräscha till mig lite så att jag inte ser ut som ett lik och sedan blir det lunch. Jag längtar otroligt mycket efter barnen och då känns det att jag är på bättringsvägen, vem vill vara utan barn när man är frisk liksom?

/Fru Pallin Sjöberg