Tidigt i morse vaknade jag av Samuels klocka. Jag steg upp och gick till termometern för att se vilken temperatur vi hade. Chockerande nog hade vi alldeles för kallt för att Samuel och hans kollegor skulle utsätta sig för den faran. Jobbet blev inställt och vi la oss i några timmar till.

När vi steg upp fixade Samuel frukost åt oss medan jag och Liam myste i soffan. Det kändes lyxigt att bli uppassad på morgonen! Samuel gjorde en rolig macka till Liam, precis vad han bett om. 

 Eftersom att det var så kallt idag så passade vi på att planera in bakning. Gerhard kom hit med bakskiva och andra nödvändiga ateraljer. De började att göra degen och sedan var de i full gång i köket. Jag och Liam var mest i vägen på olika sätt och helt plötsligt var det klart. Vi bjöd in min mormor och morfar på fika och de godkände mjukkakun så det kändes toppen!  

 Jag bad Samuel att åka på affären och hämta ut mina efterlängtade paket. Ett paket till Kasper från stadium som innehöll hans nya slalomskidor och ett paket till mig från uppercut. När alla hade åkt så gick jag in inspvrummet och provade bh-arna. Tråkigt nog hade jag mätat fel så ingen bh satt som gjutet. Jag mailade dem och bad dem skicka nya i en annan storlek och sedan la jag till några andra också. Det är egentligen rätt svårt att hitta rätt bh efter operationen. Men jag klagar inte, jag älskar mina köpta bobisar! Nu är det bars att vänta en vecka på att de nya bh-arna kommer!  

 Förresten, visste ni om att de “startat upp” Lunarstorm igen? Nu heter de Stajlplejs. Jag var bara tvungen att skapa en användare igen. Snacka om nostalgitripp! Jag önskar bara att allt hade varit kvar sedan förr. Vad hette du på lunar?  

 Nä, nu är det dags att krypa ner bredvid mannen i mitt liv och hålla om honom tills han åker på jobbet.

/Fru Pallin Sjöberg