Ja, då var det dags att uppdatera er på dagen som varit. Idag var första dagen på dagis för Liam sedan den 23:e december. Han var vansinnigt trött och på ett sjujäkla humör i morse då jag väckte honom. Trots att han var sur på mig fick jag klä på honom, ge honom en bit skorpa och borsta hans tänder innan vi skulle iväg. När vi kom fram på dagis hade han mjuknat lite och tyckte att det var spännande. Vi gick in och han klädde av sig och vi sa hejdå och pussades och kramades i massor.

Själv åkte jag ner på jobbet och hjälpte min mor att ta bort julpyntet som var kvar och sedan var det kaffedags. Efter att ha intagit mina kaffekoppar åkte jag till min frisör. Som vanligt så har vi så vansinnigt mycket att prata om så tiden går hemskt fort. Jag är sjukt nöjd med vad hon har åstadkommit med mitt hår och vi var båda överens som att ALDRIG färga det mörkt igen.8296_10207530495193933_2564505194709705781_n

Jag har även hunnit med att handla lite och sedan besökte jag min goda vän Therese där det blev många timmars surr och kaffe. Klockan gick alldeles för fort och jag var tvungen att åka och hämta mini på dagis och sedan hem och laga mat. Mini ropade “Min mamma, världens bästaste” när jag kom gående och tro mig, de värmde! Vi gick in och bytte kläder på honom och där inne berättade han att han bara ville ha mammas pussar för dem va goda, alla andras va äckliga, haha!

Jag lagade Chili Con Carne till middag men det var bara jag och Samuel som åt. Liam orkade inte och det kan jag förstå. Jag lät honom vara och när vi hade ätit tog Samuel fram kött för att mala och jag pluggade lite. Kasper kom hem mitt i allt och ville leka med mig så vi ställde en klocka för mig. Efter 10 minuter ringde den och då var det lekdags. Jag och barnen lekte och som vanligt när man har roligt rusar tiden iväg. Jag gjorde i ordning kvällsfika och sedan fick de ta en snabbdusch innan läggdags. Jag läste för barnen och Kasper somnade snabbt medan jag läste men de gjorde inte Liam. Jag gav upp läsningen och lämnade rummet. Bara några minuter efter kom Liam och ville ge mig en puss och kram, när han gjorde de ställde jag ner honom och han tittar upp på mig och säger “Mamma, du är vacker” innan han går mot sovrummet. Han gör om samma procedur 3 gånger innan han slutligen får lägga sig i soffan och somna där. Jag sätter mig hos honom efter ett tag och stryker de lilla barnen över ryggen och han somnar direkt. Mitt lilla lilla barn, tryggast med mammas närhet, vad ska det bli av honom?

I morgon är det första dagen för min stora grabb som åter ska på skolan efter ett långt jullov. Tänk att min grabb går 6-års. Efter sommaren kommer han att börja 1an, det är så sjukt vad tiden gått fort och vad gammal han har blivit. Älskade älskade barn, sluta växa så fort!

/Fru Pallin Sjöberg