Jag älskar verkligen känslan att vakna upp och känna mig nykär varje dag. Den känslan hoppas jag få behålla hela mitt liv! Trots att jag har ont, är trött eller att jag är irriterad så känner jag mig otroligt lycklig och alltid nykär, det är så magiskt.
Jag vet att det låter för bra för att vara sant men det är såhär det är och jag önskar att alla fick ha det så. Jag försöker att alltid inrikta mig på de positiva i mitt liv och jag är så tacksam över vad jag har i mitt liv. Du borde prova, jag kan lova att du blir lyckligare av att tänka positivt.

Den dagen då jag och Samuel gifte oss var en magisk dag och INGEN kunde missa lyckan och kärleken den dagen. Tänk er att vi återupplever den varje dag trots att vi har våra diskussioner, vi är lyckliga med varandra och kämpar för att alltid försöka vinna varandras hjärtan, dag ut och dag in.
2015-05-30-madde-samuel-140930

Lycka går inte att mäta men när du upplever lycka och äkta kärlek, försök att hålla det vid liv och ta aldrig någon för givet. Försök att vinna din kärestas hjärtat varje dag, då kommer du garanterat att uppleva det jag upplever dag ut och dag in, det är AMAZING!

2015-05-30-madde-samuel-140949

/Fru Pallin Sjöberg