Jag måste nog säga JA på den frågan. 
Jag har under många års tid haft en extrafamilj, en mamma, pappa, syster och bror. De har sett mig som deras och mina barn som deras “barnbarn”. Kan ni tänka er vilken härlig känsla det är för mig? Att jag, Samuel och barnen är älskad och uppskattad för de vi är. Det behövs inte vara blodsband för att vara äkta! De har varit mån om oss allihopa. Att skicka ett sms, slå en signal eller titta förbi för att höra hur vi mår, det är äkta! I vårt fall är hela vår relation ömsesidig och de gör mig lycklig! Ikväll när jag och Liam hälsade på fick Liam se film, äta korv, dricka vatten och innan vi åkte hem kröp de med honom på köksgolvet under bort och stolar. Lyckan hos min son var obeskrivlig och när vi kom hem sa han, “Mamma, ja älska att va hos [namn] å [namn]”

Tack för att ni finns och för att ni bryr er om oss!

  

/Fru Pallin Sjöberg