Jag älskar spontanitet! Idag fick jag ett meddelande om middag med en god vän. Självklar så bokade vi middag och jag slängde ihop Ugnstekt falukorv med MYCKET ost samt broccoli. Så gott och så enkelt! När vi hade ätit så lekte barnen inne på toaletten, sånt slutar aldrig bra ! Haha!

Jag passade på att bjuda på kaffe och barnen fick lite glass och bananpengar innan de skulle åka hem. När de hade åkt borstade vi tänderna och mina småkottar gick och la sig. Själv parkerade jag mig i soffan framför farmen! Nu sitter jag och gäspar framför tvn, som vanligt!

Jag tänker hålla ut ett tag till så en kopp te och en clementin får hålla mig vaken ett tag till.

I morgon ska jag försöka få med mig familjen ner på campingen för att se då vindelälvsdraget startar, Liam är så fascinerad av hundarna. Jag får hoppas att mannen orkar vakna och hänga med oss. Jag får väl muta med kaffe och en limpmacka så kanske han mjuknar!

/Fru Pallin Sjöberg