Ja herreligen vilket jobb de var men de här. Jag fick en fix idé när jag satt på jobbet idag, att börja om med wordpress. Hör och häpna, ja har klarat detta själv den här gången. Det funkar, wooohooooo! Dock ska jag väl inte va så kaxig ännu. Det är massa saker som jag vill ändra men jag orkar verkligen inte ikväll. Det får bli en annan dag.
Jag har hunnit träffa min lilla älskling idag, han och hans pappa var och åt palt hos min mormor och då var även jag där. Sånna stunder får man inte missa! Sedan åkte jag iväg på jobbet och jobbade min sista timme för dagen. Jag körde hem till mormor och skulle fixa färdigt med wordpresshistorian. När jag steg in genom dörren mötte jag min lilla prins, han var kvar där! Gissa om jag blev glad, joatt, hjärtat slog nog några extraslag. Jag lekte med honom mellan alla varv till datorn. Sedan var det dax för mig att åka vidare och även Kasper åkte hem.
Jag åkte förbi hos Malin och Adam, där fick jag låna ett objektiv av Adam till i morgon. I morgon är det lucia på dagis och dit ska jag och ta kort på min lilla älskling, SJÄLVKLART! Johanna jobbar för mig under tiden som jag är på dagis med min son, den tiden är han värd!
Nääää, nu är jag trött i ryggen, sängen känns lockande så jag ska släpa mig dit och koppla in datorn till tvn så att jag kanske kan somna till någon bra film :p

Puss å hej, jag älskar dig!