Usch å fyfan vilken flashback jag fick nyss. Min goda vän Petra hade ringt medan jag dammsugade så jag hade missat samtalet. Jag slängde iväg ett sms till henne och hon frågade om Samuel jobbade. Direkt fick jag en olustkänsla och tog fram Vk och Aftonbladet. Första som kommer upp är om en olycka i Kribergs gruva. Trots att det gått just över 2 år sen den hemska olyckan som Samuel och hans kollegor var med om, minns jag allt i minsta detalj! Jag svarade Petra att han inte jobbar och tackade för omtanken!

Jag har fortfarande olustkänslor då jag än inte fått veta vad som hänt och hur utgången blir. Jag har fått tag i vissa personer och det känns bra att de INTE jobbar nu. Jag lider med de som har sina anhöriga där just nu och JAG kan förstå deras känslor. 

Nu är det upp till bevis om ledningen gjort några förbättringar sedan den 25:e augusti 2013! Detta river upp jävligt mycket i mig och bara tanken på att min man ska tillbaka till den där jävla gruvan på tisdag får mig att hyperventilera! Dags att skaffa nytt jobb till honom….. Det är inte värt de, de är verkligen inte de..!

/Fru Pallin Sjöberg