Jag borde ha lärt mig! Jag har ju varit i superskick sedan Viggo föddes och jag har burit barn, matkassar, städat, klättrat och levt som innan snittet. Igår fick jag för det! Jag har aldrig någonsin trott att jag skulle börja om att blöda så sjukt mycket. Förbannade avslag från helvete! Som tur är hade jag kvar jättebindor och försökte ligga still tills Samuel kom hem. När han kom hem klädde vi oss och åkte iväg på min mammas 50-årsfest. Natten bestod av många uppvaknanden och panikspringanden till toaletten. Det slutade med att Samuel bestämde sig för att stanna hemma, tack gode Gud för det! Idag har jag legat hela dagen, förutom de gångerna jag har varit på toa. Jag har till och med legat och ätit i soffan. Nu hoppas jag att de ger sig när jag varit still.

Jag minns faktiskt inte hur det var när Kasper och Liam var nyfödd. Eller jo, jag minnas att de INTE var såhär!! För mig egen skull kommer jag att dokumentera allt bara för att veta vad som är normalt och inte för mig. 

  
Jag är lyckligt lottad med en man som kan ta hand om barnen då jag inte grejar det själv. Blir det inte bättre innan måndag måste jag kontakta barnmorskan….

/Fru Pallin Sjöberg