Jag har suttit och tittat runt lite på inredning till Viggos rum. Det ska bli väldigt spännande att inreda alla barns rum när det är färdigt på övervåning. Dock har bygget inte riktigt kommit igång ordentligt men jag hoppas att nästa vecka blir en bättre vecka.
Hur som helst har jag plockat ihop lite leksaker och möbler som ska vara i Viggos rum. Ni som vill bidra med leksaker och möbler till hans rum får väldigt gärna göra de. Serien som jag har kollat på är på Kid´s Concept, pumpkin. Det kommer att passar honom PERFEKT.
Då de inte har säng och skötbord/skrivbord tittade jag på Ikeas Stuva och bestämde att DETTA får det bli.

Jag önskar att jag hade lika mkt pengar som då jag jobbade för då har det inte varit några större bekymmer att shoppa loss. Nu måste man liksom tänka sig för och se till att man inte bränner alla pengar på grejer.Viggos sovrum

Visst är det fantastisk fina grejer? Jag är helt såld på denna serie och Viggos rum kommer att bli stilrent och lätt att leka i. Det ska inte vara tiotusentals leksaker i rummet.

Idag åkte vi på sopstationen med en hel del grejer från barnens fd lekrum. Jag hade pratat med Kasper innan om att det jag anser är skrot kommer att kastas om de inte lekt med grejerna på länge. Han har helt och hållet förstått läget. Det går inte att bara köpa och köpa, man måste göra sig av med grejer också.

/Fru pallin Sjöberg