Tiden rusar iväg! Jag hinner inte blogga, eller jag tar mig inte tid att skriva långa noveller. Det är så mycket jag vill skrivs men då jag inte får till en tid så blir det oftast ingenting. Jag tänker dela med mig av lite bilder från vår helg. Det var troligtvis sista helgen som vi kunde köra skoter och vädret var helt otroligt! 

    
    
    
    
   
Måndagen kom och jag steg upp kl 6 och drack kaffe, pluggade och njöt av livet. Kring 7 hämtade jag minstingen och gav honom mat. Efter ett tag kom Kasper upp och till sist Liam. De fick frukost och sedan gav vi oss ut på en promenad ner på affären. Vi passade även på att gå in till deras mormor och hälsa innan vi gick hem och gjorde lunch. Jag började förbereda middagen som blev fiskfärsbiffar och sötpotatis. Allihopa gav biffarna höga betyg och de skulle tydligen göras fler gånger. Som tur är skrev jag ner  receptet under skapandeprocessen! 

Jag har bestämt mig för att leda in min familj till att äta “ren mat”. Clean eating har varit poppis ett tag men lchf fungerade så bra pp mig så jag ides inte bry mig. Nu vet jag bättre och vill verkligen att detta ska fungera för hela familjen. Önska oss lycka till :)

    

   
  
 
   
Efter middagen var intagen var det dags att packa Kaspers väskor inför pappaveckan. Väskorna packades och pojken åkte iväg, mitt hjärta brast lite som vanligt men det är hanterbart. Vi fick även äran att ta hand om min bästa vän Malins dotter några timmar. Helt fantastisk att höra två småkottar diskutera allt mellan himmel och jord.

I morgon blir det nog att slänga ihop någon paj av något slag. Förslag på paj som är clean?

/Fru Pallin Sjöberg