Idag kom min stora grabb hem för stt spendera ett dygn med oss då pappan och hans nya åker iväg för egentid. Jag önskar dem en härlig kväll och njuter själv av att få ha min grabb lite extra. Vi hade redan i morse börjat planera i telefon vad vi skulle göra. När han kom hit började vi med en tårta. När den var fylld så la vi på marsipanlocket och sedan fick barnen göra egna figurer av marsipan som vi färgat. Snacka om rogivande att göra en tårta med barnen! De satt båda två och rullade, bankade och formade figurer. När tårtan var färdigdekorerad stökade vi undan och lagade lunch. Uppstekt pannkaka stod på meny idag. 

Liam formar en mask
 
Kasper tillverkar en bil
  
Stolt mor till ännu stoltare söner gjorde denna fina tårta

När vi hade ätit lunch stökade vi undan och åkte till min mormor för att bjuda på de på tårtan. Kasper inriktade sig på marsipanen medan Liam drack lite dricka och tittade på tårtan. Av någon anledning är han inger stort fan av fikabröd och det är väl bra.

Dagen har rullat på och vi har lekt, skrattat och gråtit. Det märks tydligt när barnen inte sovit så bra och idag var en sån dag då ingenting är bra när de väl jävlas. Eftersom att jag vet orsaken till humöret så strider jag inte idag utan håller bara nivån.

Just nu lagar jag mat, bloggar, väntar på mannen i mitt liv som är på väg från jobbet och småkottarna, som stannade hos min mormor en stund. Ikväll tänker jag bjuda min familj på currykyckling, ris och currysås. Sedan vet jag inte vad kvällen har att erbjuda men barnen brukar sällan vara fantasilös.

Kvällen erbjöd garagehäng och plugg och sedan soffmys med kottarna. Dock insåg jag hur sjuk mini var då hans efterlängtade klubba judt öppnades och han la bort den, 39 graders feber! Han fick medicin och la sig i soffan och somnade där. Jag fick läsa Mio, min Mio för Kasper tills han somnade. Jag och mannen i mitt liv startade en film och åt av min hemmagjorda dipp och nu är det dags att attacksova..

/Fru Pallin Sjöberg