Ja, då sitter man här på jobbet. Det har varit mycket att göra på morgonen men nya pärmar, skriva nya lathundar och allt annat som ska förberedas tills jag slutar jobba för den här gången. Det känns lite sisådär att veta när man går hem för sista gången i år. Den 23:e december är kommer jag att göra min sista dag här på jobbet, då ska jag baske mig ha på min finkläder och tomteluva :) Jag ska under denna eller nästa vecka ta och plocka fram resten av julpyntet för det är inte pyntat färdig på jobbet än. Det är bara början!

Igår satt vi hemma och planerade för dagistider då vi upptäcker att detta år har 53 veckor vilket ställer till det en hel del för folk. Jag och Stefan har alltid haft varannan vecka så jag fyllde i min almanacka som vanligt. Både Samuel och Stefan påpekade att jag hade skrivit fel men gav sig då de upptäckte att det var 53 veckor istället för 52. Sista det var 53 veckor var tydligen 2009, alltså året som Kasper föddes.
Hur som helst så kommer jag att följa min almanacka för att Samuel och Kasper ska få ses de veckorna som Samuel inte jobbar i Kriberg. Familjen är viktigast! Jag skiter i om det är jämn eller udda vecka bara mina barn och min man får träffas och vi får vara som en familj!
Hur resonerar ni kring denna extravecka i år?

Burpees-leanprimalfitDOTcom

/Fru Pallin Sjöberg