Dagen startade inte speciellt bra då min man för första gången glömt bort att sätta min bil i motorvärmaren. Jag blev väldigt upprörd och ingenting gick min väg. Liam blev blöt om fötterna eftersom att han gick i djupsnön, det gick inte att sopa bort snön och jag var för kort för stt skrapa rutorna med skrapan. Tillslut kom vi i väg om än senare än vanligt. 

Jag talade om för min man att han låg på minus och han bar så hemskt mycket om ursäkt. Han hade helt och hållet glömt att jag och Liam skulle i väg.

När jag kom hem från jobb och dagis låg ett paket i min brevlåda. Jag låste upp dörren och gick in. Där på köksbordet låg ytterligare en present, en ny sop med skrapa. Vilken lycka! Sedan öppnade jag paketet som visade sig vara från min farmor. Hon toppade verkligen listan och jag fällde en tår av lycka. Hon har stickat de absolut finaste tjocksockarna jag någonsin sett, helt i min stil! 

   
Jag är så vansinnigt lycklig och tacksam. Tänk att just jag fick dessa saker.. Jag har haft mina sockar hela kvällen och när min älskade Kasper kom hem visade jag stolt upp dem, alldeles för många gånger tyckte han.

Mina småkottar har lekt och jag höll på med tvätten fram tills det var fikadags. Vi fikade och sedan var det tandborstningen och sedan la de sig i min säng och skrattade tills de somnade. 

 Jag kommer att somna gott i natt. Nu fattas bara Samuel men han kommer ju hem om några timmar och håller om mig.

Ikväll har jag funderat lite på operationer, tatueringar och fillers. Jag är väldigt sugen att göra 3D bryn då mina är så ljusa, det skulle verkligen underlätta för mig. Även fillers skulle vara spännande, bara lite lite lite, i läpparna alltså. Jag har så små läppar och skulle vilja ha liiiiite mer markerade, dock inga ankläppar! Hur som helst så är det just precis vad jag funderar på i dagsläget. Någon som testat fillers på Polarkliniken?

/Fru Pallin Sjöberg