Som ni vet så kommer vi att gifta oss i kyrkan. Det var Samuels krav och självklart går jag med på det. Igår var det dags att träffa prästen. Tyvärr så hade prästen vi hade hoppats på fått förhinder men vi kommer att få en annan väldigt fin präst. Vi fick träffa båda prästerna igår efter middagen. Vi drack kaffe och gick igenom alla moment. Vi berättade hur vi ville ha det och sedan fick vi öva på att säga efter prästen, SHIT så nervig jag var och det var ju ändå bara vi 4 där. Hur ska detta gå?!
När vi hade gått igenom det mesta gick vi över till kyrkan och tittade hur det såg ut och hur allt ska vara på den stora dagen. Vi övade lite att gå i kyrkan och gick igenom alla moment igen för att få en bättre uppfattning när vi var på plats.
Vi bestämde också att när brudtärnorna har möjlighet så ska vi öva tillsammans allihopa på hela kyrkgrejen. Jag är så vansinnigt nervös!

När vi kom hem och hade lagt i säng barnen satte vi oss ner och valde ingång- och utgångsmusik. Vi hann inte bestämma oss för psalmerna men det ska vi försöka göra idag. Det känns sjukt viktigt att det blir rätt! Det är ju faktiskt våran stora dag och vi slår verkligen på stort! Så mycket kärlek som är i våra kroppar kan man inte ens förklara!