Nu är vi äntligen på väg, eller ja, vi har passerat Storuman för ett litet tag sedan. Barnen fick ett härligt uppvaknande i morse 4:40. Jag tände lyset och ropade SUNDSVALL i kör med Samuel. Det rörde sig lite och Liam sträckte ut armarna och sa “Ja vill sova i bilen mamma”. Jag klädde honom och hämtade sedan Kasper och gjorde honom klar. Stefan kom förbi och tog en kopp kaffe me Samuel medan jag packade de sista. Det som är glömt, de är glömt.

Vi steg in i bilen och sedan åkte vi och tankade bilen och mötte upp Stefan, Johanna å barnen. Jag steg bak och ordnade fram fika till barnen, ja och oss vuxna med. När vi hade kört en bit och alla hade fikar klart återtog jag min plats och här sitter jag nu och myser. Det är många timmar kvar i bilen men jag har laddat med mackor, drickyoghurt, frukt och vatten. Barnen kommer INTE att svälta ihjäl.

   


/Fru Pallin Sjöberg