Mycket har hänt och jag har inte hunnit uppdatera om något. Det är mycket som jag inte ens tänker gå in på. Vi börjat med julaftonsmorognen tror jag :p
04:41 på julaftonsmorgonen ringer hjärtat och frågar: “Älskar du mig?” Ja,självklart gör jag det, svarar ju jag. “Jag har mördat en ren men din bil” Hjärtat de gör inget, huvudsaken är att du klarade dig var mitt svar. Jag blev inte arg, inte rädd, inte någonting. Bara glad att han ringer och berättar vad som hänt och att jag får höra att han klarat sig utan skador själv. Jag skiter i bilen, på riktigt, den är inte värd ett skit jämfört med vad Samuel är värd för mig. Bilen går att laga, förhoppningsvis, annars får de bli en ny :p

Jag har haft en fantastisk jul måste jag säga. Jag fick fira jul med min underbara son och min fantastiska sambo. Julen har inte kunnat bli bättre. Dagarna innan jul var som vanligt fyllda av jobb och mysfix inför julafton. Kasper ringde och bjöd Gerhard på jul och han tackade ja, helt underbart. Detta var bästa julen på många många år, ingen superstress och jag fick mycke hjälp från han som betyder massor!
Tack Samuel för att du höll mig på den här lugna nivån, jag slapp bli elak och irrriterad för att inte allt var klart till 100% innan kl 15. Tack för att du hjälpte mig att tända ljus, marschaller och klä min son, du är bäst! Tack mamma och mormor för att ni fixade med maten medan jag gick mellan tv-rummet och köket. Tack Stefan för att du lät mig och Kasper fira jul tillsammans, det är den bästa julklappen någonsin!
Tack för en fantastisk jul allihopa!

Juldagen blev en mysdag för mig och Kasper och samma med annandagen. Dock åkte lilltrollet tillbaka till sin pappa den dagen så vi hann inte göra allt som vi hade velat men det kommer fler dagar :) Jag vilade en timme och hoppade sedan in i bilen och åkte till Kriberg för att möta upp mitt hjärta. Vi åkte till Lycksele och fixade ett simkort, skal och skyddsplast till telefonen so, jag fått av honom i julklapp. När vi väl var i Lycksele passade vi på att besöka hans far m sambo och även hans bror. Väldigt trevlig kväll och tiden bara rusade iväg. Vi hoppade in i bilen och körde tillbaka till Kriberg och hälsade på Janne å Helene en stund innan vi tog båda bilarna och begav oss hemåt. Vilket satans före de var, huvvaligen så dålig vägen är och vilka värdelösa bilar vi körde. Jag ska ALDRIG mer köra en bil som inte har fyrhjulsdrift nå längre sträckor, sådeså!

Idag jobbar jag, eller ja, jag sitter här iaf. Kan inte påstå att de är speciellt ösigt här idag. Skulle tro att morgondagen blir lika tråkig.
Jag har i alla fall hunnit ringa försäkringsbolaget och fått klart med skadenr osv. Sen så ringde jag Ivars Bilservice i Hoting också, fantastiska människor som jobbar där. DIT ska min bil och ingen annanstans, sådeså! Nu ska jag söka efter Hafa vattenkranar, hoppas jag hittar rätt?

Puss å hej, jag älskar verkligen dig!