I morse steg jag upp med barnen, slog på tvn, gjorde mat till Viggo och slog mig ner i soffan med de andra barnen. När Viggo hade fått sin mat passade jag på att tvätta våra sängkläder. Barnen tog på sig kläder och vi packade med 2 st Bobby Car som de ville ha med sig till min mormor.

När barnen var lämnade åkte jag på sjukan och anmälde mig receptionen. Jag hann bara sätta mig så var det min tur. Vi började med vikt och längd för att sedan sitta ner i 5 minuter för att ta blodtrycket. Det blev även blodprov som jag inte alls gillar! Men de bästa är ju att mitt fastesocker var superbra! Jag fick fylla i en hälsoenkät och sedan ställde hon lite frågor innan jag fick gå. Det är rätt kul att se minen på dem då man avslöjar att man äter lchf och ändå har så bra värden! Nu dröjer det ett tag innan jag får mina provsvar hemskickade.

Jag åkte på affären och handlade inför lunch och middag, sedan hämtade jag hem mina underbara barn. Vi käkade bacon till lunch och nu sitter jag i soffan, dricker kaffe och tittar på Viggo som går i gå-stolen. De andra barnen är ute och cyklar och snart ska vi ut på en liten promenad.


/Fru Pallin Sjöberg