Idag hade jag mitt första besök hos sjukgymnasten efter graviditeten. Efter lite undersökningar så fick vi igenom mitt träningsprogram. Det kommer att hjälpa mig, det är jag helt säker på! Nu är det bara att köra passet varje dag, gärna flera gånger per dag så länge det känns bra! Om 3-4 veckor är det dags för ett nytt besök och jag längtar redan.

Jag har börjat rensa och sorterat lite i lådor här hemma. Det är snart dags för vinterkläder och jag hatar att bli överraskad med att kläder och skor är för små. Eftersom att vi ska iväg till Skellefteå i helgen så tänkte jag att det är lika bra att shoppa lite om något fattas.

Ikväll har de varit på övervåningen och byggt. Vi har också ändrat planen på “skrubben” som vi ska ha i hallen. Den kommer att bli lite större och det är ju inte dumt !

Jag lyckades ta en bild på mig och barnen utanför min mormor ikväll. Det är inte ofta de händer men jag är så nöjd!


Minstingen visar stolt upp sin gåstol och sitt vackra leende. Denna grabb kommer att bli en riktig tjejtjusare!

/Fru Pallin Sjöberg