Min stora kille började klass1 igår, fattar ni hur fort tiden har gått! Idagbörjsde Liam om på dagis och han charmade alla i vanlig ordning. Jag och Viggo var barnvakt, skickade in sista skoluppgiften, tvättade och städade huset innan vi hämtade hem storebröderna.

Det går så jädra bra med livet och jag mår sååå mycket bättre! Jag tappar mindre hår, orkar mer, är gladare och framför allt så är jag inte så vansinnigt hungrig hela tiden.

Det är ett stressmoment att jag inte gå ner i vikt men jag har bestämt att det beror på att jag ätit en del mejerivaror sista veckan. En grej till som ställer till det är när mensen närmar sig, det är iaf vad jag inbillar mig. Nu tänker jag inte exprimentera utan jag kör på som vanligt och om 1-2 veckor borde resultatet vara mycket bra.

I morgon har jag tid hos sjukgymnasten och jag har stora förhoppningar! Jag tänkte ge det en chans och hoppas att min rygg blir bättre. 

Det händer så mycket just nu och jag är bara så jädra lycklig!


/Fru Pallin Sjöberg