Jahaaaaa, dax igen!
Ååååh just de ja, igår så tog vi fram cykeln till Kasper, den vi monterade bort stödhjulen ifrån förra sommaren. Han ville ha hjälp av mig så jag gick bakom honom och höll i sadeln, jag insåg dock att han inte behövde min hjälp. Min stjärna cyklade skälv, DIREKT :) Gissa om hela familjen blev stolt :) Nu ska bara trafikvettet in ;)
Vi åt middag efter cyklingen igår och sedan skulle jag och Kasper på jobbet. Det blev inte så då GH ringde å frågade om Kasper ville följa till Aha å köra traktor! Vi cyklade över och alla fick se vad han hade lärt dig och sedan gick ja hem å hämtade min cykel och cyklade ner på jobbet.
När jag satt här och jobbade fick ja ett sms av den jag älskar där det stod “Ut”. Jag skickade ett “va” tillbaka medan jag gick mot dörren, då ser jag Samuel å Liam komma på åkgräsklipparen ;) Juuuuuust love it!
Detta är våran knasiga familj som jag bara älskar!!!

puss å hej, vet du, ja älskar dig