Ojojoj vilken dag!!
Redan i morse när jag kom på jobbet så visste jag att det var mycket som skulle göras. Jag hade även med mig Kasper som skulle iväg med sin pappa kl 8. Kasper satte sig i min fina fåtölj med min telefon och lyssnade på en ljudbok, sweet!
Jag sprang fram och tillbaka med telefonen i högsta hugg. Jag fick fortsätta med transportskadan som jag hade igårkväll.
Jag var i kontakt med A i Umeå, hon är bara för underbar och hjälpsam! Sedan var jag i kontakt med mottagaren som bad mig att kontakta avsändaren. Måste bara säga att Ivars Bil i Hoting är FANTASTISKA! All heder åt dig Anders som jobbar där. Du gjorde min dag, snacka om service. Jag och Anders löste problemet utan tjafs och nu hoppas jag bara att allt kommer att gå fint! Jag fick fina ord av denna människa ska ni veta. Självförtroendet är nu på topp tack vare honom!
Nu när jag har lugnat ner mig så har dagen flytit på alldeles perfekt, än så länge.
Jag ÄLSKAR mitt jobb, på riktigt!!

Puss å hej, ja vill pussa på dig!