Ja, då vare måndag igen!
I helgen har vi varit och kört lite bil, hamnade i Harads i lördags där vi hälsade på Samuels farfar. Vi fick varsin grillpinne som han gjorde åt oss då vi var med. Det var riktigt trevligt att åka dit :)
Liks när vi var i Norrbotten passade vi på att åka förbi en av hundvalparna. Herregud så fin ha va!
Nåja! Det blev Gonatt när vi kom hem från Norrbotten.
Morsdag blev jag väckt av Liam och Samuel, med sig hade de en kopp kaffe å ölkorv som de hade skurit upp i bitar ;) Vi åkte upp till Laisan och drack kaffe och sedan träffades mamma, jag, Raimo, Jimmy, Elin, Samuel och Liam på hotellet för morsdags-middag. Efter de åkte vi ut på skogsäventyr och sedan hem. Tittade på valvakan en stund innan ja gick å la mig.

Idag så vill ja önska min Samuel lycka till.. Dina känslor och ditt mående är viktigast!

Puss å hej, jag vill alltid leva med dig!
Kasper ringde och sa grattis på morsdag på kvällen och de värmde ❤️