WOW, den här helgen har varit händelserik!
I fredagskväll åkte vi upp med barnen till Toppstugan och tittade lite. Kasper bara älskar att vara i skogen, det var nästan svårt att få med honom hem. Jag lovade att vi skulle åka ut och äta i skogen under helgen. Lördag blev det bara hemma på gården under förmiddagen och sedan åkte vi förbi i Aha och kollade på skotergaget som är där. Superfint kommmer det att bli. När vi hade varit där i regnet ett tag åkte vi till Malå och lämnade V och sedan vidare mot Kriberg. Huset skulle visas ännu en gång. När vi kom fram fick barnen fika och sedan drack vi vuxna kaffe. Husvisningen gick fort och vi åkte strax därefter. Väl hemma åt vi middag och sedan gjorde jag och Kasper glass i glassmaskinen som vi sedan åt framför tvn. Jag slog på Famijen Addams och Kasper skrattade god mycket. Vi plockade fram lite godis å chips och tillslut frågade Kasper om vi inte skulle gå och sova. Strax därpå så sov han i soffan i mitt knä. Samuel bar isäng honom och vi slog på en annan film. Det dröjde inte länge innan telefonen ringde å Jimmy å Elin ville ha skjuts hem, Samuel ryckte ut och körde hem dem medan ja diskade bort allt från köket.
Sedan var det film igen och vi hann inte se mycket den här gången heller innan det var min tur att rycka ut som chaffis. Jag vet hur det brukar vara, det är inte raka spåret hem så jag var inställd på flera timmar. De hann ragga lite, hämta öl, spela vollyboll å sånt. Jag kom hem kring halv tre så det vara bara att hoppa isäng direkt.
På söndagmorgon så lekte Kasper med Liam ett tag innan Samuel steg upp med dem, jag låg kvar en lite stund och drog mig medan de busade. Vi packade massa mat och grejer och åkte iväg ut, tyvärr så var Kaspers favoritställe upptaget så vi åkte till Laisan och gjorde upp eld där istället. Jag kockade medan Samuel och Kasper lekte, Liam sov i bilen och vädret var ljuvligt. Vi åt och sedan vaknade Liam lagom till vi hade ätit klart. Han fick sitta och äta med Samuel medan jag och Kasper lekte.
Kasper fick en glasburk som jag hade haft kryddor i, den fyllde han med vatten flera gånger. Just när Samuel gick bort med maten som skulle in i frysen hörde jag ett *PLUMS*. Jag kastade Liam åt sidan och sprang mot Kasper och drog upp honom ur vattnet. Han var superduktig, han visade att han hade flaxade som en fågel för att hålla huvudet ovanför ytan och de gjorde han. Hela händelsen var i ca 5 sekunder, men som ni alla vet känns det som flera minuter. Hur som gick allt bra och Samuel kom ner och tog hand om Liam medan jag klädde av Kasper alla blöta kläder och även mig själv. Vi var båda överrens om att vattet var JÄTTEKALLT! Mormor hade ett par short och en t-shirt till Kasper inne i stugan så vi bytte kläder på honom och åkte hem för att hämta skor och ett plåster. Sedan åkte vi till Aha och hjälpte Gerhard lite innan vi åkte hem och grillade. När vi hade ätit fick vi besök av Ninni och Lennart en stund. Barnen lekte och sedan var det kväll. Tiden går så fort när man har roligt!
Måste ju slänga in en rad om Liam också.. Från att ha varit en liten fegis sticker han iväg hur långt som helst med sina små ben. Han har upptäckt att åkgräsklipparen är FANTASTISK, där kan han stå läääänge.

I morse så steg Samuel upp och åkte iväg på jobbet vid typ 4, jag önskar honom all lycka på jobbet idag. Jag var stendöd när han skulle fara, minns att jag tittade på honom, min fantastiska Samuel, han var otroligt snygg i morse..! Jag fick sms som jag fick läsa när jag slog upp mina blå i morse. Kan meddela att jag var DÖD i morse när min klocka ringde. Jag tog ett beslut, satte mig upp, kollade igenom telefonen och sedan steg jag upp och gjorde allt klart innan barnen skulle väckas.
De skötte sig UTMÄRKT! Måste säga att mina barn är världens bästa barn på morgonen, hur snälla som helst!
Lämnade dem till världens gosigaste fröken på dagis, henne hade även jag. Jag hade inte dåligt samvete alls när jag åkte därifrån efter att ha vinkat och kastat slängpussar hela vägen från dörren.

Här på jobbet var allt i sin ordning. Jag hade gjort allt jobbigt pappersgöra redan i fredags och det uppskattas en måndagmorgon kan jag säga ;)
Nä, nu ska jag gå ut till bilen och hämta min matlåda, för deni, den kom ja ihåg! :)

Puss å hej, jag kan inte andas utan dig!