Idag var det dags att duscha, hela jag skakade medan jag duschade. Det var både skönt och otroligt otäckt, fy så rädd jag var! Tur att Samuel finns hos mig och kunde hjälpa mig. Han stirrade och flinade mer ön han hjälpte mig den rackaren ;)
Efter duschen var det dags för doktor Samuel att tejpa snittet. Även då var jag rädd och kräksjuk! Allt gick finfint och nu har jag nya kläder, nyduschat hår och luktar gott. Jag känner mig redan mycket bättre och mindre rädd.

Jag är inte van att andra tar hand om mig, jag vet inte hur jag ska bete mig riktigt? Idag fixade jag lunch till min lilla familj. Samuel hjälpte mig att skära upp köttet eftersom att jag inte vågar ta i ännu. Jag har även förberett middagen i crock poten och hoppas att det kommer smaka bra. Blir det inte bra har jag backup mat i kylen som gjordes i crock poten igår :)

Nu har Samuel och Kasper åkt iväg på affären så jag hade tänkt vila lite..

(null)