I morse väcktes jag av mini som ville gå och se tv. Jag lät honom göra de samtidigt som jag berättade för min man att jag knappt sovit under natten. Förkylningen, värken och bebis gör det extra svårt vissa timmar på dygnet men det får vackert gå ändå. Jag steg upp, tände ljus, ordnade kaffe och frukost till oss alla. Vi hade “mysepys” som Liam kallar det. Sedan var det dags för mig att testa råsaftcentrifugen. Denna gång testade jag rödbetor, fyfan säger jag bara. Det kommer aldrig mer att hända! I morgon får det bli apelsin och äpple, en säker smakkombination. 

Vi åkte upp på nalo för att se om det fanns någon skidutrustning för Liam. Såååå söta små pjäxor grabben ska ha! Dock fanns det bara ett par och eftersom att Samuels rygg inte är okej avvaktar vi lite med att skaffa nya pjäxor och skidor, jag söker begagnade först. Kasper och Stefan kom upp och tog på sig sin utrustning. Vi stannade kvar och kikade på dem när de åkte och sedan käkade vi lunch ihop. Efter lunchen tittade vi på två åk innan vi begav oss till Sorsele igen. 

 
När vi kom till Sorsele åkte vi till min mormor som bjöd på fika. Jag hjälpte morfar med datorn och när klockan var efter 16 gick jag och Liam hem och tog bilen till affären. Vi handlade lite och åkte sedan hem och fixade middag, Liam valde fil och mackor idag.

Vi har sedan lekt, myst och duschat innan vi la oss i soffan för att se tv. 5 minuter senare snarkade kotten på min arm och jag bar isäng honom. Jag ligger kvar i soffan efter stt ha sett Sällskapsresan 2 och funderar nu på att se ett avsnitt av Orange Is The New Black innan jag ska sova.

/Fru Pallin Sjöberg