Nu har julen passerat och trots allt så blev julen väldigt bra. Barnen fick fantastiska julklappar och deras ögon glittrade hela kvällen. Att få fira jul med de man älskar är för mig otroligt viktigt och gör varje år som går blir det viktigare och viktigare. Jag och Samuel fick också fantastiska julklappar ännu ett år! 

 En sak som jag fick i julklapp är en råsaftcentrifug som jag önskat mig k flera år. Äntligen är den min!! Igår testade vi den och resultatet var otroligt gott. Vi provade med apelsin, äpple, kiwi och lite ingefära. I morgon ska jag och Liam testa rödbetor bland annat. Det gäller att prova sig fram till sin favorit!

Jag klarade mig från sjukdomar fram till julaftonskvällen då jag började känna av halsen. Igår var värsta dagen för i morse kändes det inte alls lika mycket i halsen. Däremot är jag lite hängig, snorig och väldigt hes bitvis. Bebis har varit väldigt ivrig de senaste dagarna och det känns amazing. Det är tredje livet som växer inom mig och den lyckan som jag känner är otrolig. Dock har jag fått svullna fingrar, fötter och ansikte idag. Jag hoppas att det ger med sig för annars blir det ett tidigare besök hos en barnmorska än planerat. Vi är nu i v 30(29+5) snart 31 och det börjar närma sig. Vi kommer att få veta snittdatum efter nyår som det verkar nu.  

 Samuel har varit ledig i två dagar och åkte iväg på jobbet i eftermiddag och blir borta till i natt. Det är vansinnigt tråkigt utan honom men samtidigt så är det nyttigt att få egentid med barnen och hemmet. Jag har tvättat flera maskiner och möblerat i lådorna i köket. Jag känner mig lugn och harmonisk här hemma. Jag behöver inte stressa alls, de jag inte hinner idag kan jag göra i morgon. Det är en fantastisk känsla!

/Fru Pallin Sjöberg