Idag har det varit mycket med jobb, hade relativt lugnt på eftermiddagen då jag hade min goda vän Hanna på besök en stund. Det är alltid lika trevligt att få kaffebesök :)
Jag och två busschaufförer diskuterade pollen idag. Det är så sjukt mycket med pollen nu, det är nästan som en dimma av det där äckliga gula som Samuel inte alls tål. Jag är tacksam att jag inte är allergisk!
Efter jobbet åkte jag och hämtade Kasper hos hans pappa och han fick följa med till dagis för att hämta lillebror. Sedan så åkte vi hem till oss, jag och Liam åt middag och Kasper han spelade lite på plattan för att vara sällskaplig. Även jag fick vara med och spela efter att jag ätit och stökat undan. Sedan byggde vi en koja i barnens sovrum innan det var dags att åka iväg på jobbet igen. Liam lämnade jag hos min mormor och morfar och Kasper åkte hem till sin pappa. Det är så mysigt då han vill komma hem och hälsa på även på pappas veckor, man kan aldrig få för mycket tid med sina barn.

Nu är jag tillbaka på jobbet. Jag kan meddela er om att det är VARMT här, speciellt inne på kontoret. Just nu sitter jag och svettas, det är så sjukt att det kan bli såhär varmt här inne. Det har faktiskt hunnit vara hit folk nu ikväll och lämna paket. Det känns extra roligt när det kommer hit någon på kvällen, annars känns det nästan meningslöst att sitta här.
Nu har jag hunnit jobba bort allt pappersgöra och just nu funderar jag på vad jag och Liam ska hitta på för mys ikväll. Det känns lite konstigt att Samuel inte är hemma på kvällarna, jag har ju haft honom hemma sen branden. Det kommer att ta ett tag innan man vänjer sig igen. Just nu känner jag mig låst eftersom att lilltrollet somnar kring 19, även fast det finns 1 miljon saker att göra hemma så tar jag mig inte för något. Det känns faktiskt skönt att inte ha de där behovet att alltid göra nått eller umgås med någon jämt.

Nä, nu ska jag nog ta mig en banan innan det är dags för att börja stänga..

VNNER_~1

 

 

 

 

 

 

 

 


/-t0kliten