Tjohooooo!
Inatt så blev jag väckt av Samuel när han kom hem från jobbet. Han hade varit med om en jävulskresa så jag var tvungen att fråga VAD?!
Punka på bmwn, skjuts av S till J som lånade ut en bil. Han var minst 1 timme senare hem än vanligt. I alla fall så hade han planerar att åka iväg och hämta bilen i dag men jag tyckte att då kunde han lika gärna fara och jobba eftersom att han skulle till Kriberg. CHECK!
Samuel åkte härifrån efter 11 och ett tag senare får jag ett sms där det står att han har fått punka på caddyn som han hade lånat! Jag skrattade men tyckte ändå fruktansvärt synd om honom, min älskling, max otur. Det är ju lite skrattretande att han får punktering på två bilar under samma dygn. I alla fall så var det en snäll herre som stannade av och lånade ut en domkraft åt Samuel. Då var han på väg igen! Väl i Kriberg fick han skjuts av T ner till Björksele för att hämta bmwn och bege sig på jobbet.
Det blir att beställa 4 nya däck till bmwn. I morgon blir det service på den och förhoppningsvis ska vi väl beställa däcken i morgon också. Får han punktering i natt så hoppas jag att han ringer bärgaren, de skulle ja ha gjort :p

Ett besök på min bank efter jobbet hann jag med idag. Kan väl inte säga att det var ett bra möte men heller inget dåligt. Det får tiden utvisa ;)
Har hunnit träffa T och frågade honom om hans fastighet och sedan hämtade ja lilltrollet på dagis. Vi åkte hem till min mormor och där fixade ja i ordning lite käk åt honom. Efter ett tag kom mormor och morfar hem och då blev det fart på grabben. Han var inte alls intresserad av mamma längre, nädå! När jag skulle på jobbet så sa mormor att han fick vara kvar hos dem eftersom att han är så snäll, TACK TACK TACK! Jag är tacksam över att min mormor och morfar kan ställa upp så att jag inte behöver ha barnen på jobbet jämt. Det är roligare för Liam att vara hos dem än att vara här på busstationen än så länge. Kasper däremot han följer mer än gärna med på jobbet!

Hur som helst så blir det full fart till Liam efter jobbet och sedan hem. Maaaaaaaaaaaaaaat, skriker min mage. Jag prioriterade att få i Liam mat istället för mig själv. Lite sallad åt jag här på jobbet nyss men det var inte många blad. Tror att jag ska tugga i mig en banan så klarar jag mig ett tag till.
Troligtvis blir det myskväll med Liam eftersom att man inte hinner träffa honom så många timmar per dygn under veckorna..

/t0kliten