Ohhh, igår hann ja inte riktigt med att blogg.. Efter sista timmen på jobbet så tvärsurrade ja me en vän här utanför innan ja åkte vidare och hämtade Liam. Sedan var de av hemåt för mys me lilltrollet, vi passade på att bada då han hade fått för sig att leka tittut med maten hos min mormor :p Efter badet så busade vi lite innan han tog en promenad med massa grejer i gåvagnen för att sedan byta fordon till bmwn. Han körde runt runt runt medan jag fixade i ordning vällingen. När jag var färdig så gick vi till sängen och han fick lägga sig och dricka vällingen, 5 min senare så sov han och jag gick till köket och gjorde mig middag/kvällsfika.
Fick ett snap av Hanna på hennes hår. Några minuter senare hade jag Hanna i köket på en stol och vi färgade hennes hår.. Medan vi väntade så surrade vi om allt mellan himmel och jord. När det var dags att skölja ur håret gick vi in till badrummet och började skölja ur. Med tanke på hur länge det tog innan färgen var ute ur håret så kunde man inte tro att någont satt kvar. Resultatet blev nog rätt bra ändå, iaf det som syntes igår. Helt plötsligt var klockan mycket och Hanna åkte hem och jag, ja, jag gick och valde film, Pocahontas fick det bli. Jag fick lite flashbacks från då filmen hade biopremiär. Jag och mamma gick nämligen och såg den i Umeå medan Jimmy låg på Barn4, det är snart 19 år sen, helt sjukt vad tiden går fort.
Samuel hann komma hem innan jag somnade så vi hann surra lite innan jag tvärdog..

När klockan ringde nu i morse visste jag inte om jag verkligen var levande eller död. Hade inte klockat stått uppe på en hylla hade jag nog inte vaknat :p
Nä, nu ska jag ringa runt lite igen här på jobbet.. Lite funderingar har jag allt :p

/t0kliten