Sådär jag, äntligen måndag igen! Jag sitter på jobbet och funderar lite på alla runt omkring mig. Just nu ligger, jag kan säga MIN bästa VÄN, på lassa efter op. Hur hon mår får ni fråga henne om, jag vet för hon ringde mig igår. Det var otroligt skönt att höra hennes röst och saknaden av henne är otrolig. Hon är det som alltid lyssnar, alltid alltid, finns där. Hon dömmer mig inte, ALDRIG. Det är såna som henne som alla vill ha som vän. Hon har barn hon också vilket gör att vi har dubbelt så roligt som alla andra när vi umgås :p Jag vill bara tacka henne för att hon finns och berätta att jag också finns. Vissa gånger önskar jag att jag vore på lassa med henne, men jag vet att hon helst vill vara själv. Därför kan jag skäna henne tankar istället och hoppas på att hon snart är hemma igen.
Hennes man, han är lika fantastisk som hon, det är också min VÄN! Han till och med går förbi mitt jobb och berättar hur det är med han fru då han vet att jag är orolig. Det är otroligt omtänksamt ska ni veta, ni kanske inte ser det som någon stor sak, men det är det och det berör!
Igår ställde mannen i huset frågan om vi kunde hämta deras gemensamma dotter på dagis, ABSOLUT! Jag kommer alltid att ställa upp, vet ni varför? Jo, för att de har gjort samma sak för mig, vi har gjort det för varandra och det kommer vi att fortsätta med!

Åhh, jag blev nästan tårögd ;)
Tillbaka här på jobbet ja, det var skönt att cykla ner i morse, dock trodde jag att både jag och cykeln stod stilla ett tag. Det blåser så fruktansvärt mycket idag, över lillåbron trodde jag att räcket och cykeln skulle bli ett men jag tog mig över. Otroligt att jag utan att tveka hoppade upp på den trots att det blåste, stor eloge till mig själv :p
Väl på jobbet så började jag med att låsa upp dörrar och sedan tog jag av mit ytterkläderna för att sortera alla paket som nu är färdiga. Nu sitter jag och väntar på resten av gänget och den där första koppen kaffe. Jag har kommit på att om jag inte dricker kaffe själv så slipper jag den västa huvudvärken. Om jag börjar med en kopp här före 7 på morgonen så har jag druckit ca 15 innan kl är 13 vilker inte är något att rekomendera.

Just ja!! I helgen så fick vi med oss ett gäng att spela kubb hemma på våran gård, det var sjukt roligt och varför krångla till allt jämt? Kubb och inge mer var ju fantastiskt. Trevliga människor och odugliga lag, men gissa om vi hade roligt :P
Tack allihopa, det gör vi om fler gånger!

/t0kliten -2,6 kg