Ohhh så varmt det är på jobbet.. Önskar att vi hade en ac här för detta är inte roligt! Det värsta är att redan nu på morgonen har det varit olidligt varmt och i eftermiddag lär det vara ännu värre. Luften står stilla i de här huset..
Igår fick jag vara hemma efter lunch med Liam och idag blir det samma sak igen. Är han feberfri hela dagen i dag så blir det dagis för hans del i morgon. Det är otroligt tur att Samuel går em idag och kan släpa med sig Liam lite här och där tills han åker iväg på jobbet.
Anna jobbade för mig igår och kommer att göra det i em också, hon är helt otrolig som kan ställa upp.

Ikväll så hade jag tänkt ha myskväll med barnen alt. åka till mamsen om de har tid för oss. Det är ju inte alla gånger det passar att hälsa på folk, ibland är vi upptagen och ibland är de upptagna. Man får försöka passa in det helt enkelt.

Måste bara berömma min fantastiska pojkvän för allt han gör. Tänk att det finns sånna som han, det är helt otroligt!
Alla borde ha en lika fantastisk pojkvän som jag har! Jag älskar dig Samuel, mer än du någonsin kan förstå!

 

/t0kliten