Jaaaa, nu har vi kommit till ett nytt avslut. Igår skrevs papperna på huset i Kriberg, nycklar lämnades över och betalningen gjordes. Det var med lite blandade känslor jag var inne i huset för sista gången. Jag gick en sväng i vardagsrummet och såg tillbaka på bla första gången jag hälsade på Samuel och alla andra gånger efter. Så mycket kärlek som fanns kvar i huset och i minnet. Jag gick omkring lite och sög åt mig all kärlek och alla minnen som jag kunde, sånt som jag verkligen vill behålla livet ut. När M kom så stod jag och Samuel ute på bron och tog ett sista kort på framsidan av huset.

IMG_7226.JPG

Jag tände en sista cigg utanför huset och gick runt som jag hade gjort tidigare. Till slut kände jag att det var dags för mig att gå, bara lämna allt och sätta mig i bilen och vänta på Samuel.
Vi åkte till svärmor och där skrevs papperna, betalningen blev gjord och vi intog en kopp kaffe. När M åkte iväg kändes det verkligen att nu vare över. Nu blir det inga resor till Kriberg för att kolla till huset, inga samtal till svärmor om att kolla värmen osv. Allt sånt är över, helt över.

Jag sa till Samuel igår att nu måste vi planera in en resa till Kriberg då och då för att hälsa på, nu när vi inte har något ärende dit längre.

 IMG_7233.JPG