Igår fick jag besök av en säljare från Forever Living. Det var verkligen intressant och jag har funderationer på att själv börja sälja dessa produkter. De luktade himmelskt gott och efter att ha läst om dem så verkar det verkligen vara bra grejer. Jag hade själv inte hört talas om dessa produkter fram tills för någon vecka sen då jag blev uppringd av en gammal vän. Eftersom att jag har börjat bry mig om min kropp, både insidan och utsidan så tror jag att detta kan vara min grej. Jag är otroligt sugen på att testa, det känns som en ny utmaning för mig och jag har väntat länge på att hitta något att sälja igen.
Har du hört talas om Forever Living eller skulle du vilja veta mer? Jag har fått låna hem en väska med lite produkter och jag hoppas att någon av er allihopa skulle vilja recensera eller komma förbi mig och kolla på dessa saker.

Det har än så länge varit en väldigt lugn dag på jobbet och tur är väl de när man har denna otroligt jobbiga rygg. Våra kunder är otroligt hjälpsamma och det uppskattar jag verkligen. Nu håller vi tummarna för att dagen kommer att flyta på bra!

/-t0kliten